Vučić: Bez parlamentarnih izbora, samo beogradski

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2018, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Bez parlamentarnih izbora, samo beogradski

Predsednik SNS Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je predsedništvo te stranke odlučilo da se ne raspisuju vanredni parlamentarni izbori.

Vučić je posle sednice rekao da je zahvalan vrhu stranke što je gotovo jednoglasno, sa dva glasa protiv, prihvatio njegov stav da je državni i nacionalni interes važniji od stranačkog.

Kako je rekao, predsedništvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << SNS donelo je odluku da se svom snagom, odlučnošću i hrabrošću bori za pobedu na beogradskim izborima, a da se ne podrži održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, uprkos činjenici da je u samoj raspravi bio jednak ili nešto veći broj ljudi za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Nema parlamentarnih izbora

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jan.2018

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da je predsedništvo SNS odlučilo večeras da se uz beogradske izbore ne raspišu vanredni parlamentarni izbori, jer je to u nacionalnom i državnom interesu...SNS će na beogradske izbore izaći pod nazivom Aleksandar Vučić-Zato...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vučić: Predsjedništvo SNS-a nije podržalo raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2018

BEOGRAD - Predsjednik SNS Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je predsjedništvo te stranke odlučilo da se ne raspisuju vanredni parlamentarni izbori...Vučić je poslije sjednice rekao da je zahvalan vrhu stranke što je gotovo jednoglasno, sa dva glasa protiv, prihvatio njegov stav da je državni...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.