Vučević u Kovilju: Kanalizacija do kraja godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2013, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević u Kovilju: Kanalizacija do kraja godine

KOVILJ -

Do kraja 2013. godine meštani Kovilja će imati kanalizacionu mrežu - to obećao je meštanima danas gradonačelnik Novog Sada i predsednik gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu Miloš Vučević.

Gradonačelnik Novog Sada i predsednik novosadskih naprednjaka Miloš Vučević posetio je Kovilj a članstvu i meštanima ispred stranačkih prostorija u tom mestu čvrsto obećao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da će Kovilj dobiti kanalizaciju do kraja 2013. godine

Vučević je u Kovilj došao u pratnji direktora Zavoda za izgradnju grada Gorana Višnjića koji je objasnio na koji način će Koviljčani dobiti kanalizaciju.

Činjenica je da Koviljčani čekaju ulaznicu za 21. vek veoma dugo.

Radovi su započeti još 2011. godine a istovremeno je najavljena i izgradnja postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda koje je neophodno da bi kanalizaciona mreža bila u funkciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kanalizacija do kraja godine u Kovilju

Izvor: Novine novosadske, 20.Feb.2013

Do kraja 2013. godine meštani Kovilja će imati kanalizacionu mrežu – to obećao je meštanima danas gradonačelnik Novog Sada i predsednik gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu Miloš Vučević.. Vučević je u Kovilj došao u pratnji direktora Zavoda za izgradnju grada Gorana Višnjića...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.