Vučević se sastao sa liderom Jedinstvene Srbije: Spremni smo da nastavimo zajedničku borbu

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 12:47

Vučević se sastao sa liderom Jedinstvene Srbije: "Spremni smo da nastavimo zajedničku borbu"

Predsednik SNS Miloš Vučević sastao se sa liderom Jedinstvene Srbije Draganom Markovićem Palmom.

"Srpska napredna stranka i Jedinstvena Srbija izuzezno cene dugogodišnju uspešnu saradnju i zapažene rezultate postignute u dosadašnjem radu. Spremni smo da nastavimo zajedničku borbu za slobodnu Srbiju u periodu koji je pred nama. U tom smislu, nastavićemo da pružamo punu podršku predsedniku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Republike u zaštiti i očuvanju državnih i nacionalnih intersa naše države i našeg naroda. Verujemo u politiku konkretnih rezultata i odgovornosti prema građanima i našem narodu, a ne u politiku praznih priča i glasnih parola," navedeno je u objavi na Instagram profilu "sns_srbija".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučević sa Palmom: Spremni smo da nastavimo zajedničku borbu za slobodnu Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2024

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević sastao se danas sa predsednikom Jedinstvene Srbije Draganom Markovićem Palmom i poručio da su dve stranke spremne da nastave zajedničku borbu za slobodnu Srbiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.