Vučević: SNS pred teškom kampanjom i izborima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2020, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: SNS pred teškom kampanjom i izborima

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ocenio je da će izborna kampanja i predstojeći izbori biti teški za SNS i dodao da će ta stranka u izbornoj kampanji predstaviti svoje rezultate, ali da će u prvom planu biti planovi za budućnost.

Vučević smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić u pravu kada govori da su izbori jako teški za onoga ko želi da pobedi i dodaje da su izbori laki samo za onog ko, kako kaže, nema odgovornost i kome je svejedno kako će proći na izborima.

''Za onog ko hoće da pobedi i izborna kampanja i izbori su vrlo vrlo težak proces'', napisao je Vučević na svom profilu na Instagramu.

Dodao je da SNS želi da pokaže da se menja i da je kao politička organizacija spremna da preuzme odgovornost, kao i da je svesna obaveza koje ima kao stranka sa najvećom podrškom građana.

''Želimo da budemo još agilniji u našem radu, da one koji se nisu dobro pokazali promenimo i da ubacimo nove ljude na određena mesta, da kandidujemo nove ljude i da ih građani upoznaju'', napisao je Vučević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučević: SNS pred teškom kampanjom i izborima

Izvor: Večernje novosti, 14.Jan.2020

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ocenio je da će izborna kampanja i predstojeći izbori biti teški za SNS Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ocenio je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.