Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Nov.2023, 20:24

Vučević: Izbor 17. decembra je lak – samo je jedna lista za budućnost Srbije

KRALJEVO – Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je večeras na predizbornom skupu u Kraljevu da je odluka 17. decembra laka i jednostavna, jer je samo jedan izbor za Srbiju, za čitavu zemlju i njenu budućnost, a to je lista “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”. Vučević je naglasio da su ovogodišnji […]
Vest Vučević: Izbor 17. decembra je lak – samo je jedna lista za budućnost Srbije objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Član SNS, Aleksandar Vučić, govorio na mitingu naprednjaka u Kraljevu: Neki ljudi su mi rekli da su glasali za mene, ali ne i za…

Izvor: Danas, 24.Nov.2023

Na mitingu u Kraljevu liste kandidata vladajuće Srpske napredne stranke "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" za izbore u Srbiji 17. decembra govorio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predstavljen i kao "član SNS".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.