Vučević: Bacanjem toalet papira opozicija gađala instituciju koja predstavlja sve građane

Izvor: Danas, 21.Mar.2024, 19:26

Vučević: Bacanjem toalet papira opozicija gađala instituciju koja predstavlja sve građane

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević ocenio je danas da su poslanici opozicije koji su tokom glasanja za izbor Ane Brnabić za predsednicu skupštine Srbije bacali toalet papir u parlamentu, gađali instituciju koja po njegovim rečima predstavlja sve građane, uključujući i one koji su na izborima glasali za te opozicione stranke.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Opozicija ometanjem rada Skupštine stvara atmosferu vanrednog stanja

Izvor: Blic, 21.Mar.2024

Predsednik poslaničke grupe "Socijalistička partija Ivica Dačić" Ivica Dačić izjavio je danas da predstavnici opozicije ne samo što su izgubili na izborima, već prave haos u Parlamentu i žele da nametnu svoju agendu, a to je da Skupština Srbije ne može normalno da radi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.