Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Jun.2023, 10:30

Vučević: Alarmantna bezbednosna situacija u zemlji zbog zbivanja na Kosovu i Metohiji

BEOGRAD – Bezbednosna situacija u zemlji zbog zbivanja na Kosovu i Metohiji je alarmantna i teška a napadi na Srbe u pokrajini su stalni, ne od juče nego od dolaska Aljbina Kurtija na čelo prištinskih institucija, izjavio je danas ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević. Vučević je za Tanjug rekao da je […]
Vest Vučević: Alarmantna bezbednosna situacija u zemlji zbog zbivanja na Kosovu i Metohiji objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

"BOLI GLASNA TIŠINA MEĐUNARODNE ZAJEDNICE" Vučević: Alarmantna bezbednosna situacija u zemlji zbog dešavanja na Kosovu

Izvor: Blic, 18.Jun.2023

Bezbednosna situacija u zemlji zbog zbivanja na Kosovu i Metohiji je alarmantna i teška, a napadi na Srbe u pokrajini su stalni, ne od juče, nego od dolaska Aljbina Kurtija na čelo prištinskih institucija, izjavio je danas ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.