Izvor: Danas, 30.Maj.2023, 18:30

Vladimir Đukanović: Albanske prevoznike koji su dovozili na skup u Beograd treba tretirati kao naše

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović izjavio je danas, komentarišući što su ljude sa Kosova i Metohije na skup te stranke "Srbija nade" u Beogradu dovozili autobusi agencija iz Prištine, da to treba tretirati kao "naše (agencije prevoznika) iz južne pokrajine".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladimir Đukanović: Otišao bih kao građanin na protest „Srbija protiv nasilja“, ako se političari povuku

Izvor: Danas, 30.Maj.2023

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović pozvao je danas sve političare da napuste organizaciju protesta "Srbija protiv nasilja" i dodao da bi u tom slučaju, kao građanin, otišao na protest.

Nastavak na Danas...

Đukanović: Srpska agenda je borba za mir, bojim se da žele da nas uvuku u rat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2023

Gostujući u emisiji "Pravi ugao" Radio televizije Vojvodina, Vladimir Đukanović, narodni poslanik, predsednik odbora za pravosuđe, član Odbora Srpske napredne stranke, izjavio je da je Aleksandar Vučić vodio stranku kroz sve pobede i da nadalje ostaje njen član. Po njegovim rečima, vreme je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.