Veštak nije mogao da se izjasni da li je vozilom upravljao Babić ili njegov vozač

Izvor: Danas, 20.Jul.2020, 17:54

Veštak nije mogao da se izjasni da li je vozilom upravljao Babić ili njegov vozač

U Osnovnom sudu u Nišu danas je nastavljeno suđenje Dejanu Stanojeviću, vozaču direktora "Koridora Srbije" i funkcionera SNS Zorana Babića, optuženom za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, koje je izvršio tako što je 31. januara prošle godine službenim automobilom udario vozilo koje je stajalo na naplatnoj rampi Doljevac, kojom prilikom je poginula Stanika Gligorijević (52), dok je pet osoba teže i lakše povređeno.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sud potvrdio da na snimku nesreće na naplatnoj rampi fale 2 minuta

Izvor: Luftika.rs, 20.Jul.2020

Osnovnom sudu u Nišu danas je nastavljeno suđenje Dejanu Stanojeviću, vozaču direktora „Koridora Srbije“ i funkcionera SNS Zorana Babića, koji je 31. januara prošle godine izazvao saobraćajnu nesreću na naplatnoj rampi u Doljevcu, kada se službenim automobil zakucao u drugo vozilo, u kom...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.