Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2024, 14:29

Vesić: Opozicija traži od Evropskog parlamenta da se meša u unutrašnje stvari Srbije

Pojedini opozicioni poslanici otvorenim pozivom međunarodnim institucijama odnosno Evropskom parlamentu da se mešaju u unutrašnje stvari Srbije zapravo traže da stranci, poput Viole fon Kramon, odlučuju ko će biti na vlasti u našoj zemlji, umesto građana Srbije, rekao je danas član Predsedništva Srpske napredne strane (SNS) Goran Vesić. On je rekao da Evropski parlament u političkom sistemu EU ima skromnu ulogu i da to telo nema pravo da predlaže zakone i dodao da te rezolucije nisu obavezujuće ni za zemlje članice EU.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Opozicija traži od Evropskog parlamenta da se meša u unutrašnje stvari Srbije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Feb.2024

BEOGRAD – Pojedini opozicioni poslanici otvorenim pozivom međunarodnim institucijama odnosno Evropskom parlamentu da se mešaju u unutrašnje stvari Srbije zapravo traže da stranci, poput Viole fon Kramon, odlučuju ko će biti na vlasti u našoj zemlji, umesto građana Srbije, rekao je danas član...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Fon Kramon: Suspenzija finansiranja iz fondova EU nije uperena protiv građana Srbije

Izvor: Radio 021, 08.Feb.2024, 12:33

Suspenzija finansiranja Srbije iz fondova EU, koja se pominje kao mogućnost u finalnom predlogu rezolucije Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji, nije uperena protiv građana te zemlje.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.