Vesić: Novi pokušaj da kriminalci preuzmu vlast

Izvor: B92, 22.Jul.2021, 17:08

Vesić: Novi pokušaj da kriminalci preuzmu vlast

Političari koji su zajedno sa kriminalnom bandom Belivuka spremali državni udar postaju sve nervozniji. Obruč pravde se steže oko njih i suđenje uskoro počinje.

To je izjavio član Predsedništva SNS Goran Vesić.

"Zato je lažima koje su danas objavljene, a koje je izneo šef ove bande napadnut direktno predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je simbol borbe protiv kriminala", naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Vesić na Fejsbuku.

On tvrdi da je ta kriminalna grupa podržana od strane domaćih i stranih političkih struktura i da želi da uklanjanjem Vučića zaustavi ekonomski napredak zemlje i prekine reforme kojima Srbije postaje društvo u kojem se poštuju zakoni.

Kako je istakao, oličenje takve Srbije i takvog društva je Aleksandar Vučić.

"Kriminalci i političari koji ih podržavaju, a koji bi na silu, mimo volje naroda, da preuzmu vlast, znaju da za njih nema mesta u Srbiji u kojoj se poštuju zakoni. Zato napadaju Vučića koji ih je stavio tamo gde im je mesto i gde će zauvek ostati – iza rešetaka", rekao je Vesić i podvukao:

"Zato ne napadaju političare koji su ih podržavali, družili se sa njima i omogućili da postanu najmostruoznija kriminalna banda na Balkanu. Napadaju Vučića koji ih je uhapsio".

Vesić je rekao da napad na Vučića i njegovu porodicu nije lični čin već napad na instituciju predsednika Republike Srbije.

"To je napad na Srbiju koju vodi i predstavlja predsednik sa željom da se izazove nestabilnost i bezakonje u kojem se kriminalci i tajkuni najbolje snalaze. Haos u kome o budućnosti Srbije ne odlućuje narod već stranci i njihovi domaći poltroni", naveo je Vesić i istakao da to ne smemo da dozvolimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Objavljenim lažima napadnut je onaj koji je simbol borbe protiv kriminala" Vesić reagovao na sraman tekst u kome se Vučić povezuje sa Belivukom

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2021

Goran Vesić, član predsedništva SNS - a se povodom današnjih žestokih napada na predsednike Srbije Aleksandra Vučića, oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk...- Političari koji su zajedno sa kriminalnom bandom Veljka Belivuka spremali državni udar postaju sve nervozniji jer se obruč pravde steže...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.