Velika pobeda SNS u Novom Sadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2020, 01:25

Velika pobeda SNS u Novom Sadu

Na izborima za Skupštinu AP Vojvodine, lista oko SNS osvojila je 59,34 odsto glasova

Srpska napredna stranka je osvojila 56,52 odsto!

- Na prošlim izborima smo imali 40,05 odsto - rekao je Vučević.

Na lokalnim izborima u Novom Sadu SNS je osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << apsolutnu većinu i drži prvo mesto, zatim sledi SPS 11,3, SRS 5,6, Vojvođanski front 4,9, Metla 3,9, Spas sa 2,9 posto, Sasvim druga priča sa 2,6, SVM sa 2,3 i Istina sa 1,7 odsto glasova, kao i Neka maske padnu, dok je Ruska stranka osvojila 1,2 odsto.

Pokrajinski premijer Igor Mirović i Vučević su se minut posle ponoći obratili u Master centru Novosadskog sajma, gde je smešten Izborni štab SNS-a.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ruma: Ubedljiva pobeda SNS, u Skupštinu ulaze i SPS, Zelena stranka i SRS

Izvor: Radio 021, 22.Jun.2020

Na lokalnim izborima u Rumi ubedljivu pobedu odnela je Srpska napredna stranka...Naprednjaci su osvojili 66,55 odsto glasova, te je njih podržalo 16.472 birača. Oni će u lokalnom parlamentu imati 31 mandat, pokazuju preliminarni rezultati izbora...Drugi najbolji rezultat ostvarila je Socijalistička...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.