Izvor: JUGpress.com, 13.Jun.2020, 12:25

Veličković: Lepo što se SNS toliko interesuje za nas

LESKOVAC

Nosilac liste istoimene Grupe gradjana Gojko Veličković rekao je danas da ej “lepo što se leksovački SNS” toliko interesuje za njih i zahvalio se na reklami.

On je , na pitanje novinara JUGpressa da prokomentariše objavu leskovačkog SNS >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na njihovoj fejsbuk stranici rekao da je čuo da su “nešto objavili” i zahvalio s ena reklami jer “tu njihovu stranu siguurno parti dosta ljudi”

SNS je objavio kako su predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Markovič-Palma i predsednik lokalnih naprednjaka Goran Cvetanović “zaključili da rukovodioci grada moraju imati dobru saradnju sa Vladom Republike Srbije, što podrazumeva isključenje bilo kakve saradnje sa pojedinim političkim opcijama poput Grupe građana „Gojko Veličković” .

Veličković je rekao da takvi pritisci na druge liste od strane leskovačkog SNS “nas dovore u poziciju da moramo smai da pobedimo”.

On je rekao i da će “možda i ti koji sada to objavljuju posle 21. juna doći kod nas da ih prihvatimo u koaliciji”.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Gojko Veličković: Vreme je za teritorijalnu reorganizaciju – Vučje i Grdelica opštine

Izvor: JUGpress.com, 13.Jun.2020

LESKOVAC..Nosilac izborne liste Grupe građana Gojko Veličković rekao je da je došlo vreme da se pristupi totalnoj reorganizaciji opštine Leskovac i njene gradske uprave, sprovešćemo koncept teritorijalne decentralizacije koji podrazumeva da Grdelica i Vučje dobiju opštinske centre i tretman...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.