VUČIĆ: VLADU U KOJOJ ĆE BITI SNS BIRAĆE GRAĐANI

Izvor: Kurir, 06.Mar.2012, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ: VLADU U KOJOJ ĆE BITI SNS BIRAĆE GRAĐANI

Buduću vladu neće birati SAD, Rusija ili neka zemlja EU, kažu naprednjaci

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić poručio je da će buduću vladu, u kojoj bi bio i SNS, birati građani Srbije, a ne SAD, Rusija ili neka zemlja EU.

Povodom pisanja beogradske štampe da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << administracija SAD poručila da SNS neće imati podršku ako uđe u vladu s Demokratskom strankom Srbije, Vučić je na konferenciji za novinare kazao da ne bi ulazio u to šta su ili nisu nečije želje.

On je podsetio da su mediji prvo pisali da SNS nema nikakvu komunikaciju sa administracijom SAD, a sada da je odjednom ima. "Nije fer da iznosim bilo šta što se u nekom od tih razgovora iznese kao ideja a da ti razgovori nisu otvoreni za javnost", rekao je Vučić, navodeći razgovore i stalnu komunikaciju SNS sa svima u svetu - Rusijom, SAD, Kinom, Japanom i EU.

Povodom svojih saznanja o tome s kojim funkcionerom se pripadnik zemunskog kriminalnog klana Luka Bojović sastao 2008. godine i obraćanja tužiocu za organizovani kriminal Miljku Radisavljeviću, Vučić je istakao da ni na koji način nije želeo da to zloupotrebi u političke svrhe.

On je dodao da će tužilac da proceni da li tu ima elemenata krivičnog dela. Vučić je naveo da je Radisavljeviću u subotu dostavio dodatne informacije o osobi koja mu je tu informaciju pružila, kojom prilikom i na koji način, i da se s tužiocem složio da bi otkrivanje imena donosioca te informacije predstavljalo značajnu opasnost za njegov život.

"Nismo pričali o nekakvim rokovima. Veoma sam strpljiv. Sačekaćemo da oni završe sve svoje radnje. To naravno ne može da traje beskonačno dugo i bićemo obavešteni o tome", kazao je Vučić i dodao da je uveren da na kraju ime funkcionera koji se sastao sa Bojovićem ne može da ostane tajna.

"Iskazujem apsolutno poverenje u ono što će činiti i ono što će da radi Radisavljević, bez obzira što znamo ko ga je postavio", rekao je zamenik predsednika SNS.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.