VUČIĆ PREDLOŽIO: Evo ko će biti novi predsednik SNS

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 13:07

VUČIĆ PREDLOŽIO: Evo ko će biti novi predsednik SNS

U Kragujevcu je danas počela izborna skupština Srpske napredne stranke, a predsednik partije Aleksandar Vučić je po dolasku poručio stranačkim kolegama da nastave da se bore za Srbiju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom obraćanja predložio svog naslednika na čelu SNS-a.

- Predložiću za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednika stranke, a on će naravno, konsultujući se sa svima nama, doneti odluku o budućem rukovodstvu, predlažem za novog predsednika naše stranke da izaberemo Miloša Vučevića - rekao je Vučić i dodao:

- Znam koliko voli SNS, znam mu i oca, koji je bio jedan od najuglednijih advokata. Znam iz koliko je dobre porodice, znam ga kao odanog čoveka SNS, ali i ideji nezavnisne i samostalne Srbije i siguran sam da će i uz moju podršku i uz vašu podršku moći zajedno sa vama da radi još više i još snažnije.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.