VUČIĆ JE JEDINI ZASLUŽAN ZA POVLAČENJE PRIZNANJA KOSOVA, A NE SPS Kovačević uputio podršku predsedniku Srbije: Ne pristajemo na ucene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 20:39

"VUČIĆ JE JEDINI ZASLUŽAN ZA POVLAČENJE PRIZNANJA KOSOVA, A NE SPS" Kovačević uputio podršku predsedniku Srbije: Ne pristajemo na ucene!

Nakon današnjeg sastanka vrha SNS, oglasio se predsednik opštine Zemun Gavrilo Kovačević.

Predsednik opštine Zemun Gavrilo Kovačević, uputio je podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, posle današnjeg sastanka vrha SNS. 

- Pružam neizmernu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Istina je da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao samo narod. SPS je pokazao svoje pravo lice - i da, bolje na izbore, nego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pod ucenama. Politika Srpske napredne stranke je jednostavna, ljubav prema Srbiji i narodu, a ne fotelja po svaku cenu - rekao je Kovačević i dodao:

- Vučić se lavovski borio da sačuva Kosovo i Metohiju, dok su drugi njegove zasluge pripisavali sebi. Pa samo pitam, dokle više?! Srpska napredna stranka na čelu sa predsednikom Vučićem nikada nije i nikada neće pristajati na ucene, zato i tvrdim da je Vučić jedini zaslužan za povlačenje priznanja Kosova, a ne SPS - zaključuje Kovačević.

Podsetimo, na današnjoj sednici sednici vrha Srpske napredne stranke, predsednik Aleksandar Vučić je rekao da je spreman da ide na izbore kao kandidat premijera, ali da neće popustiti pod ucenama - ni Zapada, ni SPS, ni lažnih desničara.

- Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama – ni zapada, ni SPS, ni lažnih desničara - rekao je Vučić.

Nagoveštaj potpune promene aktuelne političke panorame u državi nastao je tokom sumiranja nedavne sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji, šef države i vođa najjače političke opcije u Srbiji kazao je da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao - narod.

- Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodvore svima - preneli su izvori iz SNS-a reči svoga lidera.

Vučić je takođe rekao i da mu je "dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod, prvi su okretali leđa". Ova poruka je propraćena frenetičnim ovacijama, a Vučić je svoje izlaganje završio rečima: Pobediće Srbija.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.