VRH SNS-a ODLUČIO: Aleksandar Šapić kandidat za gradonačelnika Beograda

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 20:09

VRH SNS-a ODLUČIO: Aleksandar Šapić kandidat za gradonačelnika Beograda

Ovo je večeras potrvrdio predsednik Srbije

Vrh Srpske napredne stranke saglasio se o kadrovskim rešenjima kada je reč o kandidatu za gradonačelnika na predstojećim izborima u Beogradu. To će biti Aleksandar Šapić.

- Mi smo izabrali danas kandidata za gradonačelnika, kandidata za predsednika Narodne skupštine, a za mandatara je predsednik Vučević predložio 7 do 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana da se sačekamo, pa ćemo onda izaći i sa tom kandidaturom. Stranka je donela odluku, jer mi smo i na prethodne izbore izašli sa najboljom ponudom i sa onim što možemo da uradimo, pre svega sa dobrim planovima, programima, ali i dobrim ljudima, da kandidat za gradonačelnika bude Aleksandar Šapić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobrica Veselinović o odluci naprednjaka da Šapić ponovo bude kandidat za gradonačelnika: Ništa nisu naučili iz prethodnog ciklusa kad im nije doneo glasove

Izvor: Danas, 06.Mar.2024

Ponovni izbor Aleksandra Šapića za kandidata za gradonačelnika SNS nam govori da nisu ništa naučili iz prethodnih ciklusa kada im on ne da nije doneo glasove već je pad SNS bio najveći na Novom Beogradu, gde je Šapić bio predsednik opštine – komentariše za Danas Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog...

Nastavak na Danas...

Brnabićka kandidat SNS za predsjednika skupštine Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2024

​BEOGRAD - Srpska napredna stranka donijela je odluku da Ana Brnabić bude kandidat za predsjednika Narodne skupštine, dok će Aleksandar Šapić biti kandidat za gradonačelnika Beograda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.