Izvor: JUGpress.com, 21.Maj.2022, 17:15

Unija mladih SNS promovisala stranački informator a u njemu projekti plaćeni iz budžeta grada

LESKOVAC

Majski broj SNS informatora građanima Leskovca delili su aktivisti Unije mladih SNS-a .

Novi broj je predstavila Marija Stojković i naznačila da je najvažnija tema ovog broja ubedljiva izborna pobeda predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koji je ostvario istorijski uspeh, kao i lista >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ koja je osvojila 43,95% glasova građana.

„Dalje u broju možemo čitati o otvaranju Kliničkog centra Srbije nakon završene prve faze, o tome da je počelo sa radom „Dedinje 2“ – novoizgrađena zgrada Instituta za kardiovaskularne bolesti, a puštena je u saobraćaj i deonica brze pruge Beograd-Novi Sad. Imamo i brojne fotografije sa srdačnog dočeka predsednika Vučića u okviru kampanje za predsedničke izbore širom Srbije, između ostalog i u Leskovcu, gde se okupilo više hiljada građana. Mladi kandidati za narodne poslanike Milena Turk, Đorđe Todorović i Jelena Obradović postili su porodicu Kostić u selu Donje Krajince. U odeljku SNS Panorama možete se informisati o svim onim značajnijim događajima koji su obeležili prethodni period u svim gradovima Srbije, među kojima je i Leskovac i gde se nalaze tekstovi o završenoj fasadi Parohijskog doma, o radovima na sportskom terenu u školi u Brzi i zameni unutrašnje stolarije u školi u Vinarcu, rekonstruisanim ulicama, izgradnji novog objekta MZ Milentije Popović i MZ Rade Žunić, uređenju staza na Svetoilijskom i Špitaljskom groblju.“

Ono što nije rekla aktivistkinja SNS je da su svi ovi projekti plaćeni iz budžeta koji pune svi građani.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Izbori

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.