Ugljanin: Očekujem razgovor o vladi

Izvor: B92, 12.Jul.2012, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugljanin: Očekujem razgovor o vladi

Novi Pazar -- Predsednik SDA Sulejman Ugljanin očekuje razgovore s predstavnicima stranaka koje su potpisale koalicioni sporazum o formiranju nove vlade.

"SDA je autentična manjinska stranka koja je osvolila najveći broj glasova u Sandžaku i smatram da nova Vlada Srbije ima to u vidu", izjavio je predsednik ove partije.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu SDA, Ugljanina "zanima stav i mišljenje koalicije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srpska napredna stranka - Socijalistička partija Srbije - Ujedinjeni regioni Srbije o pitanjim manjina u Srbiji, jer se u potpisanom koalicionom sporazumu ne spominju manjine".

Ugljanin je u zvaničnoj izjavi dodao da nema pozitivno iskustvo u odnosu aktuelne Vlade prema manjinskim pitanjima. On je ocenio i da je odnos odlazeće vlade, posebno prema Bošnjacima, bio nekorektan i licemeran.

"Ohrabruje me pozitivan stav presednika Republike Srbije prema Bošnjacima i drugima manjinama", izjavio je Ugljanin. SNS, koalicija oko SPS i URS potpisali su pre dva dana koalicioni sporazum za formiranje vlade Srbije, koju će voditi te stranke i njihovi koalicioni partneri.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.