U petak Glavni odbor SNS-a i zvanična odluka o Vučićevoj kandidaturi

Izvor: Večernje novosti, 16.Feb.2017, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U petak Glavni odbor SNS-a i zvanična odluka o Vučićevoj kandidaturi

Glavni odbor Srpske napredne stranke bi trebalo da donese zvaničnu odluku o kandidaturi Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima BEOGRAD - Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) sutra bi trebalo da donese zvaničnu odluku o kandidaturi Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << izborima u Srbiji. Predsedništvo Srpske napredne stranke prethodno je jedoglasno predložilo aktuelnog premijera za predsedničkg kandidata, a Glavni odbor treba da potvrdi tu odluku. Jedan od zaključaka Predsedništva, održanog pre dva dana, bio je da Vučić treba da nastavi razgovore sa aktuelnim predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem. U međuvremenu, prema informacijama koje još nisu zvanično potvrđene, Nikolić je odlučio da se kandiduje za novi mandat na mestu predsednika Srbije.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glavni odbor SNS u petak o Vučićevoj kandidaturi

Izvor: Beta, 16.Feb.2017

Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) sutra bi trebalo da donese zvaničnu odluku o kandidaturi Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.Predsedništvo Srpske napredne stranke prethodno je jednoglasno predložilo aktuelnog premijera za predsedničkg kandidata, a Glavni...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.