U četvrtak izbor predsednika Skupštine Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Okt.2020, 14:20

U četvrtak izbor predsednika Skupštine Srbije

Sednica Skupštine Srbije na kojoj će biti izabran predsednik parlamenta biće održana u četvrtak, 22. oktobra, saopšteno je iz informativne službe Skupštine. Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić najavio je da će novi predsednik Skupštine biti lider Socijalističke partije Srbije (SPS) i dosadašnji ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Vučić je rekao i da će novu vladu uz SNS, činiti SPS i Srpski patriotski savez – SPAS Aleksandra Šapića, koji je do sada...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Skupština: Nastavak sednice o izboru predsednika Parlamenta u četvrtak

Izvor: Danas, 21.Okt.2020

Skupština Srbije nastaviće sutra rad prelaskom na drugu tačku dnevnog reda - izbor predsednika parlamenta, saopšteno je danas iz Doma Narodne skupštine Srbije, čime se nastavlja prva sednica u 12. sazivu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.