Izvor: Danas, 28.Jan.2023, 15:54

U Kosovskoj Mitrovici protest ispred sedišta SNS i Srpske liste zbog neispunjenih zahteva

U severnom delu Kosovske Mitrovice održava se još jedan protest, kako je najavljeno – upozorenja, zato što Srpska lista i Aleksandar Vučić „nisu ispunili“ zahteve koje je grupa građana iznela na prethodnom protestu 8. januara. U međuvremenu stvorili su se i novi razlozi – „pogoršanje situacije“ – od ranjavanja na Bistrici, preko tablica do francusko-nemačkog predloga.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Novi protest u Kosovskoj Mitrovici zbog politike Aleksandra Vučića i Srpske liste

Izvor: Beta, 28.Jan.2023

Nekoliko desetina gradjana okupilo se danas u severnom delu Kosovske Mitrovice na novom protestu sa kog su "upozorili" da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Srpska lista nisu ispunili zahteve koje su ranije izneli a odnose se na obustavu pregovora sa Prištinom dok se sa severa Kosova ne povuku jedinice...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.