Izvor: Blic, 21.Feb.2024, 09:11

U "Jutro na Blicu" saznajte: Da li će Beograd dobiti vlast do kraja roka, odnosno, da li će koalicija SNS-SPS uspeti da obezbedi neophodnu većinu?(UŽIVO,VIDEO)

Konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda odložena za 1. mart, zbog nedostatka kvoruma. Da li će Beograd dobiti vlast do kraja roka, odnosno, da li će koalicija SNS-SPS uspeti obezbediti neophodnu većinu? Šta bi nam doneli vanredni gradski izbori i kome bi najviše odgovarali?

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"OČEKUJEM NASTAVAK ŽESTOKE KAMPANJE" Vladimir Pejić za Blic TV o formiranju vlasti u Beogradu: Novi izbori su možda izlaz za sve (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Feb.2024

Još desetak dana - toliko ćemo čekati na konačno rešenje za postizbornu situaciju u Beogradu. Konstitutivna sednica, koja je trebalo da bude održana juče, odložena je za prvi dan narednog meseca, ali i dalje nije izvesno šta će se tada dogoditi – hoće li prestonica dobiti novu vlast ili...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.