Izvor: Radio 021, 02.Apr.2020, 16:20

Tviter ugasio na hiljade naloga SNS botova

Društvena mreža Tviter saopštila je da su njeni timovi za proveravanje autentičnosti korisnika ugasili 8.558 naloga koji su, po njihovim rečima, bili angažovani na promovisanju vladajuće stranke u Srbiji i njenog lidera.

"Do kraja prošle godine, identifikovali smo grupu naloga povezanih u neautentičnoj koordinisanoj aktivnosti koja je dovela do uklanjanja 8.558 naloga koji su radili na promovisanju srpske vladajuće stranke i njenog lidera", navode iz ove kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sa zvaničnog naloga Twitter Safety, prenosi N1.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tviter nema razumevanja za SNS botove

Izvor: Istinomer.rs, 02.Apr.2020

Na hiljade Tviter naloga koji su botovali u pet zemalja - uklonjeno je u proteklom periodu sa Tvitera, a među njima je više od osam hiljada profila iz Srbije koji su vodili kampanju za “vladajuću partiju i njenog predsednika”. Nakon opsežnih provera koje je sprovela ova društvena mreža sklonjeni...

Nastavak na Istinomer.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.