Tviter ugasio na hiljade naloga SNS botova

Društvena mreža Tviter saopštila je da su njeni timovi za proveravanje autentičnosti korisnika ugasili 8.558 naloga koji su, po njihovim rečima, bili angažovani na promovisanju vladajuće stranke u Srbiji i njenog lidera.

"Do kraja prošle godine, identifikovali smo grupu naloga povezanih u neautentičnoj koordinisanoj aktivnosti koja je dovela do uklanjanja 8.558 naloga koji su radili na promovisanju srpske vladajuće stranke i njenog lidera", navode iz ove kompanije sa zvaničnog naloga Twitter Safety, prenosi N1.

  • Trt

    05.04.2020 23:35
    @Ptić Rugalac

    I ti treba da obnoviš gradivo, sad kad su ti ukinuli tviter teško ćeš zaraditi za leba kritikujući čiku kojem tvoj 'predsednik' viri iz guze.
  • Ptić Rugalac

    05.04.2020 23:15
    @Trt
    Srpski predsednik trpi matorog hohštaplera zato što mora, i onoliko koliko mora. Po tvojoj logici, Ivo Andrić je bio fašista - pošto se (kao ambasador kraljevine Jugoslavije u Berlinu) više puta rukovao sa Adolfom Hitlerom. Mnogo ti jaka "logika", soroščiću. Treba malo više da se potrudiš za honorar kod deda-Sokija...
  • Trt

    05.04.2020 22:22
    @Ptić Rugalac

    Koliko je ovo smešno, Vučićev bot pljuje Vučićevog finansijera... Kanda si obnevideo od gladi od kako ti mama i tata ne donose nešto kuvano za jelo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija