Toma se sprema za Ameriku

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toma se sprema za Ameriku

Naprednjaci poslali prethodnicu u Vašington pred posetu Tomislava Nikolića Sjedinjenim Državama, gde bi se sastao sa predstavnicima administracije.

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić mogao bi do kraja godine da otputuje u Vašington >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << , gde bi se sastao sa predstavnicima američke administracije - saznaju nezvanično ”Novosti”.

Prema našim informacijama, prvi čovek SNS uveliko priprema teren za posetu glavnom gradu SAD, a nedavno se preko Atlantika otisnula i njegova prethodnica.

Nikolić: Izbori važan ispit za Srbiju

Meri Vorlik: Ne podržavamo dijalog o podeli Kosova

Tadić: Rešenja u racionalnoj politici, ne u mitologiji

Naši izvori prenose da su članice naprednjačkog Saveta za međunarodnu saradnju Ljubica Vasić, Danijela Tešić i Stanislava Pak boravile u Americi, gde su predstavljale program svoje partije.

U SNS nisu hteli zvanično da potvrde da li je ova poseta zapravo priprema za odlazak Nikolića u Vašington. Ali, ne kriju da njihov lider želi da zaokruži svoju diplomatsku misiju u svim centrima moći, pošto je već boravio u Briselu, Moskvi i Pekingu.

(Novosti)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.