Izvor: Piplmetar.rs, 30.Mar.2024, 05:30

Tepić: SNS i zvanično ukinula autonomiju Univerziteta

FoNetdanas 00:18

foto FoNet Aleksandar Barda
Srpska napredna stranka danas je i zvanično ukinula autonomiju Univerziteta i pokazala da nema problem da jedan fakultet zarobe lica koja nisu studenti, izjavila je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić sramno je podržao poziv na linč svog sugrađanina i profesora Filozofskog fakulteta Dinka Gruhonjića samo zbog drugačijeg mišljenja i montiranog snimka sa jednog javnog skupa, navela je Tepić u pisanoj izjavi.
Ona je ukazala da je tako i Vojislav Šešelj počeo 1998. u vreme Slobodana Miloševića, kada je Zakonom o univerzitetu progonjeno i izbačeno 200 zaposlenih na univerzitetima....
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Vojislav Šešelj

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.