Tepić: Bakljade sprovodili članovi kriminalne grupe Belivuka, njeno obraćanje ometano

Izvor: Danas, 09.Feb.2021, 15:39

Tepić: Bakljade sprovodili članovi kriminalne grupe Belivuka, njeno obraćanje ometano

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da su bakljade na krovovima zgrada u Pančevu, u znak podrške Srpskoj naprednoj stranci (SNS), organizovali i sprovodili saradnici i članovi kriminalne grupe nedavnog uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

ZZS osudila incident tokom konferencije za novinare Marinike Tepić (SSP)

Izvor: Beta, 09.Feb.2021

Stranka Zajedno za Srbiju (ZZS) osudila je danas incident do kojeg je došlo tokom konferencije za novinare zamenice predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić u Pančevu, a koji je, kako navodi ZZS, organizovala Srpska napredna stranka (SNS).Grupa simpatizera SNS okupila se danas na...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.