ZZS osudila incident tokom konferencije za novinare Marinike Tepić (SSP)

Izvor: Beta, 09.Feb.2021, 20:04

ZZS osudila incident tokom konferencije za novinare Marinike Tepić (SSP)

Stranka Zajedno za Srbiju (ZZS) osudila je danas incident do kojeg je došlo tokom konferencije za novinare zamenice predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić u Pančevu, a koji je, kako navodi ZZS, organizovala Srpska napredna stranka (SNS).Grupa simpatizera SNS okupila se danas na mestu gde je Tepić iznosila tvrdnje o vezama vladajuće stranke sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka, skandirali su, a u jednom trenutku su na Tepić bacili i živu kokošku."Režim sistematično guši slobodu javne reči i političkog delovanja. Današnje divljanje naprednjaka jasno pokazuje da režim neće prezati od upotrebe najbrutalnijih metoda u borbi protiv opozicije", ocenjeno je u saopštenju ZZS.Ta stranka je naglasila da je "uključivanje slobodoljubivih gradjana u političku borbu" put je koji će dovesti do promena u Srbiji, a da je zadatak "istinske opozicije" da pronadje način za to.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Rakić (DS): SNS izazvala incident kako se ne bi saznale njene veze s Belivukom

Izvor: Beta, 09.Feb.2021

 Zamenica predsednika Demokratske stranke (DS) Dragana Rakić ocenila je danas da je Srpska napredna stranka (SNS) izazvala incident na konferenciji za novinare zamenice predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić u Pančevu da se ne bi otkrile veze SNS i kriminalne grupe koju predvodi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.