Sutra razgovori SNS-a i PUPS-a

Izvor: RTS, 18.Feb.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra razgovori SNS-a i PUPS-a

Delegacija Srpske napredne stranke, predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem, razgovaraće sutra sa delegacijom Partije ujedinjenih penzionera Srbije.
Kako je saopšteno iz SNS-a, sastanak će se održati u 15 časova, u sedištu te stranke, nakon koga su predviđene izjave za medije.
Ranije danas Predsedništvo PUPS-a je jednoglasno zaključilo da se obrati Vučiću kako bi otpočeli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << razgovore o mogućem predizbornom sporazumu sa SNS-om.
Kako je saopšteno iz te stranke, ukoliko se ne postigne dogovor, PUPS će samostalno na izbore.
U saopštenju PUPS navodi da je premijer taj koji je pokazao najveću posvećenost zajedničkim ciljevima, kao i najveću pažnju za potrebe penzionera.
PUPS je do sada bio u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije i Jedinstvenom Srbijom.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPS: Nismo slavili rastanak sa PUPS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2016, 03:48

Socijalistička partija Srbije (SPS) negirala je danas medijske navode da je njihov predsednik Ivica Dačić sa saradnicima u centrali stranke slavio nakon odluke Partije ujedinjenih penzionera Srbije da istupi iz koalicije sa socijalistima i krene u pregovore sa Srpskom naprednom strankom o učešću...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Krkobabić dolazi kod Vučića

Izvor: Danas, 19.Feb.2016

Beograd - Delegacija Srpske napredne stranke predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem razgovaraće sutra sa delegacijom Partije ujedinjenih penzionera Srbije, saopšteno je iz SNS. Sastanak će se održati u 15 časova, u prostorijama SNS, a do ove objave došlo je nakon saopštenja iz PUPS da...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.