Sukob predstavnika SNS i Saveza za Srbiju na Novom Beogradu

Izvor: N1 televizija, 01.Sep.2018, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob predstavnika SNS i Saveza za Srbiju na Novom Beogradu

Nakon događaja od petka ispred Predsedništva kada je umalo došlo do sukoba lidera PSG Saše Jankovića i njegovih pristalica s grupom pristalica Srpske desnice i Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih sa Kosova, danas su na Novom Beogradu bliski susret imali predstavnici Saveza za Srbiju i simpatizeri Srpske napredne stranke.

Aktivisti obe grupe imale su terenske stranačke aktivnosti na Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Beogradu, kada su se sukobili oko pitanja Kosova i počeli međusobno da se optužuju.

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović tvrdi da je na njega verbalno nasrnula grupa odbornika SNS-a u Skupštini Beograda i gradskih funkcionera, dok iz SNS-a navode da je Jovanović napadao odbornike i građane.

Narodna stranka saopštila je da je grupa odbornika SNS-a u Skupštini Beograda i gradskih funkcionera na Novom Beogradu verbalno nasrnula na Jovanovića tokom akcije "Jedan potpis menja sve", čiji je cilj prikupljanje potpisa građana protiv sporazuma koji bi samoproglašenom Kosovu omogućio članstvo u UN.

Kako se naveli, naprednjački funkcioneri "koji su bili glasni u izricanju uvreda i lažnih optužbi", naglo su ućutali kada ih je Jovanović pozvao da daju svoj potpis protiv članstva Prištine u UN i postavio im jednostavno pitanje: "Da li ste za nezavisnost takozvanog Kosova?".

Na to je reagovao šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksаndаr Mirković, navodeći da je jedino Jovanović napadao odbornike i građane.

"Jovаnović je verbаlno nаpаo nаše аktiviste, nаše odbornike, funkcionere SNS-а dok su sа grаđаnimа mirno rаzgovаrаli o svаkodnevnim temаmа, аli i o tome kаko dа život u nаšem grаdu unаpredimo još više", saopštio je Mirković.

Izvor: N1
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.