Izvor: Luftika.rs, 20.Jan.2021, 11:12

Suđenje Vučiću odloženo na neodređeno, Jeremić preti Strazburom

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić objavio je na svom Tviter profilu informaciju da je suđenje u slučaju njegove tužbe protiv Aleksandra Vučića „odloženo na neodređeno vreme“.
Jeremić je tužio predsednika SNS-a zbog izrečenih uvreda i klevete pre više od dve godine. Vučić je Jeremića tada nazvao „šefom međunarodne bande lopova“.
Predsednik Narodne stranke napisao da se Vučićev advokat u sudnici pozvao na njegovo svedočenje u procesu u SAD-u, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << „postoji teoretska mogućnost“ da u tom slučaju Jeremić završi na optuženičkoj klupi.
– Taj postupak je inače okončan pre skoro dve godine, a optuženi je odavno na slobodi. Svi svetski mediji su to javili. Advokat je tvrdio da o tome nije obavešten, a sudija je odlučila da u svetlu te činjenice odloži suđenje – piše na Tviter profilu Jeremića.
On je dodao da je advokat odbrane tražio da se Vučić oslobodi obaveze prisustvovanja suđenju.
– Nakon što se onoliko busao u grudi da ’jedva čeka da mi sve saspe u lice’. Teraću ga do Strazbura, lažljivca i kukavicu – zaključio je Vuk Jeremić.
Pre dve i po godine, tužio sam @avucic, jer me je nazvao šefom međunarodne bande lopova. Suđenje je danas odloženo na neodređeno vreme. Njegov advokat se pozvao na to što sam bio svedok u procesu u SAD, i da postoji teoretska mogućnost da u toku tog procesa postanem i osumnjičen.
— Vuk Jeremić (@jeremic_vuk) January 19, 2021


Advokat je takođe zatražio od sudije da oslobodi @avucic od pojavljivanja u sudnici. Nakon što se onoliko busao u grudi da “jedva čeka da mi sve saspe u lice”.
Teraću ga do Strazbura, lažljivca i kukavicu.
— Vuk Jeremić (@jeremic_vuk) January 19, 2021

Aleksandar Vučić je izgubio na sudu i sada mora da plati
 

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.