Izvor: Njuz.net, 26.Maj.2023, 14:25

Strane službe angažovale dodole da bi danas prizvale kišu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 26. maj 2023, (Njuz) – Nevremena koje je danas pogodilo Srbiju je direktna posledica rada stranih službi koje su angažovale dodole i tako prizvale kišu, tvrde u Srpskoj naprednoj stranci. Obilne padavine su dovele do zastoja i gužvi na putevima, na nekim mestima voda je odnele mostove, a saobraćaj u većem delu zemlje je usporen i otežan.
– Ne postoje sredstva koja neće primeniti neprijatelji Srbiji samo da bi sprečili najveći miting u njenoj istoriji – >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić. – Kiša i grad koji su danas pali nisu slučajnost. Imamo pouzdane informacije da iza svega stoje dodole koje rade za inostrane obaveštajne službe. Prethodnih dana, na više lokacija u Srbiji je primećena njihova pojačana aktivnost. Kišu su prizivali u svim većim gradovima kako bi izazvali poplave i sprečili naše aktiviste da prisustvuju veličanstvenom mitingu koji danas organizujemo u Beogradu – jasna je Brnabić.
Ona dodaje da ovi izdajnici i strani plaćenici neće uspeti da naprave haos na ulicama i da destabilizuju Srbiju.
– Ološ koji je sebe stavio u službu srpskih neprijatelja na sve načine pokušava da dođe na vlast. Svi možemo da vidimo na šta su spremni ovi lešinari i kreteni samo da bi se dokopali vlasti. Zbog njihove alavosti, neka deca danas nisu mogla da odu u školu, vozila hitne pomoći su kasnila pri izlasku na teren, a autobusi koji voze naše građane su bili zarobljeni na putevima – rezignirano je, današnja dešavanja, prokomentarisala premijerka i poručila da je ovo direktan pokušaj destabilizacije današnjeg mitinga i predsednika Vučića.
Ovim povodom, na televiziji Pink organizovana je specijalna emisija u kojoj su ovaj zlonamerni napad na Srbiju raskrinkali poznati stručnjaci za delovanje dodola u hibridnom ratu Nebojša Krtsić, Dejan Vuk Stanković i Dragan J. Vučićević.
Bojan Savić
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.