Izvor: S media, 25.Dec.2012, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović: Iza svega stoji Nikolićev sin

Gradonačelnik Kragujevca i lider stranke Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović tvrdi da hapšenje funkcionera njegove stranke ima političku pozadinu, odnosno da se razlog krije u želji naprednjaka da promene vlast u Kragujevcu.

"Hapšenja koja su sprovedena u Kragujevcu očigledno govore da na taj način, na silu, neko hoće da sruši gradsku vlast. Predsedniku (Tomislavu) Nikoliću verujem, ali sumnjamo da iza svega stoji Gradski odbor >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Srpske napredne stranke, čiji je predsednik Radomir Nikolić, njegov sin. On je lično odveo sadašnjeg načelnika MUP kod Aleksandra Vučića na neki dogovor", rekao je Stevanović za "Blic".

On tvrdi i da u Srbiji "svako iz policije svakoga drži u šaci" i da zato nema reagovanja na njihove prijave o prisluškivanju i o korupciji u policiji, kao i da zato niko nije reagovao na snimak o premlaćivanju člana stranke Ivice Samailovića.

Lider stranke koja je u sastavu Unije regiona Srbije podseća da je o sukobu sa policijom u Kragujevcu razgovarao sa Tomislavom Nikolićem i Ivicom Dačićem i da su mu oni obećali da će se pozabaviti tim problemom.

"Ništa se nije dogodilo. A pisao sam i Vladi, i opet ništa", kaže Stevanović.

Upitan da li očekuje nova hapšenja i da li će i on možda biti priveden Stevanović kaže da "jedva čeka da ga uhase i da mu nešto podmetnu", navodeći da "ovakvu torturu" nije doživeo za vreme prethodnih vlasti.

(Tanjug)

FOTO: infobiro, video capture
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.