Izvor: S media, 24.Dec.2012, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović: Hapšenja u Kragujevcu podmetnuta, cilj promena vlasti (VIDEO)

Gradonačelnik Kragujevca i predsednik stranke Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović izjavio je da su funkcioneri te stranke uhapšeni u "podmetnutoj aferi" čiji je cilj promena vlasti u Kragujevcu.

Stevanović, koalicioni partnet Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mladjana Dinkića, rekao je da je današnje hapšenje nastavak sukoba gradske vlasti i kragujevačke policije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i da bi oni koji hoće tako da promene lokalnu vlast, trebalo da znaju da vlast mogu da promene samo oni koji su je i birali, a to su gradjani.

Policija je jutros uhapsila potpredsednika fudbalskog kluba Radnički i potpredsednika Zajedno za Šumadiju Nebojšu Vasiljevića, i još dvojicu osumnjičenih koji se terete da su zlouptrebom službenog položaja oštetili klub za oko 500.000 evra.

U odvojenoj akciji privedeni su direktor organizacije Zajedno za Kragujevac Zlatko Milić i računovodja Žarko Biorac, osumnjičeni da su tu političku organizaciju oštetili za 185.000 evra.

(Beta)

FOTO: infobiro video capture
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Afera podmetnuta s ciljem da se promeni vlast

Izvor: Beta, 24.Dec.2012

BEOGRAD/KRAGUJEVAC, 24. decembra 2012. (Beta) - Gradonačelnik Kragujevca i predsednik stranke Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović izjavio je da su funkcioneri te stranke u ponedeljak uhapšeni u "podmetnut.

Nastavak na Beta...

SRS: Nema razlike između vlasti SNS-a i DS-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Dec.2012

NOVI SAD -..Predsednik novosadskog odbora Srpske radikalne stranke Đurađ Jakšić izjavio je večeras da ne vidi nikakvu razliku između sadašnje vlasti u Novom Sadu koju predvodi SNS i biše koju je vodila DS, ocenivši da aktuelna vlast nastavlja kontinuitet prethodne...Jakšić je, na stranačkoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.