Stefanović o skandiranju SPS-a: Toliko o Dačićevoj lojalnosti

Izvor: RTS, 10.Apr.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović o skandiranju SPS-a: Toliko o Dačićevoj lojalnosti

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je da skandiranje članova Socijalističke partije Srbije "Vučiću, pederu" uoči i posle mitinga te stranke u beogradskoj Areni potvrđuje koliko su naprednjaci bili u pravu kada su govorili o Dačićevoj lojalnosti i privrženosti.
"Čestitamo im na pristojnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Sada svi građani mogu da vide da smo bili u pravu i kada smo govorili koliko će se lako i brzo ujediniti u borbi za vlast, a na narodu je da izabere da li žželi prošlost ili budućnost", prokomentarisao je Stefanović za Tanjug jučerašnje uvrede upućene lideru SNS-a.
Grupa aktivista SPS-a ispred beogradske "Kombank Arene" u subotu je na sav glas skandirala uvrede na račun predsednika Vlade Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića, preneo je Blic.
Kako navodi list, pozivajući se i na snimak na Jutjubu, grupa od petnaestak aktivista SPS-a praćena trubačima na sav glas je uzvikivala: "Vučiću, pederu!"
Aktivisti su, nakon toga, poruku koalicionim partnerima poslali i pevajući pesmu: "Mogu samo da nas mrze oni ššto nas ne vole".
"To (skandiranje) najbolje govori koliko smo bili u pravu kada smo govorili o Dačićevoj lojalnosti i privrženosti", ocenio je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stefanović o skandiranju SPS: Toliko o Dačićevoj lojalnosti

Izvor: Blic, 10.Apr.2016

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da skandiranje članova SPS "Vučiću, pederu" uoči i posle mitinga te stranke u beogradskoj Areni potvrđuje koliko su naprednjaci bili u pravu kada su govorili o Dačićevoj lojalnosti i privrženosti..."Čestitamo im na pristojnosti. Sada svi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.