Stefanović: Nasilje i napadi na žene imenitelj opozicije

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2018, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Nasilje i napadi na žene imenitelj opozicije

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović rekao je danas da su nasilje, diskriminacija i napadi na žene zajednički činilac svih članova opozicije, te da je jedina poltika koju nude "mrzimo Vučića" i sprovođenje i pozivanje na nasilje.

Stefanović je za Pink rekao da su verbalni i fizički napadi opozicije na novinarke i političke suparnike slanje katastrofalnih poruka društvu koje se na sve načine protiv nasilja bori.

On navodi da je pozivanje opozicije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na rušenje nekoga koga je narod izabrao na legitimnim izborima samo posledica toga što "ne mogu da se strpe do fotelje".

Kako kaže, Vuk Jeremić, Dragan Ðilas, Željko Veselinović i drugi u svojim obraćanjima pozivaju na relativizaciju nasilja i koriste nasilni obrazac, dok se sa druge strane predstavljaju kao borci za demokratiju i krem društva.

- Šta je njihova poruka ženama u ovoj zemlji, tućićemo vas, maltretirati, silovati? I zašto sve to? Zbog fotelje. To je demokratija za koju se zalažu - rekao je Stefanović.

Dodaje, da su Dveri "ključna batina" za fizičko nasilje koje opozicija sprovodi, ali da bez obzira na poruke koje oni šalju svi u društvu treba da shvate da je nasilje nešto što razara i sa čime se MUP i druge institucije svakodnevno bore.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.