Srbija neće da bude talac

Izvor: RTS, 16.Apr.2011, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija neće da bude talac

Zašto se neko ko se predstavlja kao evropejac opredelio za metod ucenjivanja Srbije sopstvenim životom? Zašto Srbija opet treba da bude talac nečije politike, zar je to ta budućnost koja se obećava građanima Srbije, navodi se u saopštenju Demokratske stranke povodom štrajka Tomislava Nikolića.

Reagujući na štrajk glađu i žeđu lidera Srpske napredne stranke Tomislava >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nikolića, Demokratska stranka je saopštila da ni u vreme diktature Slobodana Miloševića ta stranka nije štrajkovala glađu, "već se samo časno i hrabro borila da pobedi na izborima, uprkos krađama".

"Zašto se neko ko se predstavlja kao evropejac opredelio za metod ucenjivanja Srbije sopstvenim životom? Zašto Srbija opet treba da bude talac nečije politike, zar je to ta budućnost koja se obećava građanima Srbije?", saopšteno iz DS-a.

Demokratska stranka u saopštenju postavlja pitanje "da li se time obesmišljava demokratija, kada je jasno kada se raspisuju izbori"?

"Da li se obesmišljava i borba svih štrajkača glađu koji su to radili zbog egzistencijalnih problema, a koje Nikolić nema?", navodi se u saopštenju DS-a.

Demokratska stranka Nikoliću želi dobro zdravlje, i podseća ga kao nekog ko je isticao da je vernik, da nije hrišćanski pokušavati suicid, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Štrajk

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.