Izvor: Blic, 17.Maj.2023, 14:09

PREPEŠAČILI 70 KILOMETARA Srbi sa Kosova peške krenuli ka Beogradu na skup jedinstva 26. maja (FOTO, VIDEO)

Mladići iz Kosovskog Pomoravlja danas prepešačili oko 70 kilometara, ujutru nastavljaju put ka Beogradu. Grupa mladića koja je jutros u šest sati pešice krenula iz Kosovskog Pomoravlja ka Beogradu, kako bi u petak, 26. maja, podržala skup jedinstva Srpske napredne stranke (SNS), stigla je večeras u Vladičin Han, prenela je RTV Puls.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DA OBIĐU MUZEJE, ODU U POZORIŠTA" Poslanik Narodne stranke o skupu 26. maja: Pustio bih da tog dana budu SAMI NA TRGOVIMA, da budemo staloženiji i ne teramo mak na konac (VIDEO)

Izvor: Blic, 17.Maj.2023

Odlazak u muzeje i pozorišta, popodnevne predstave, popusti po tržnim centrima.. Ako se pita potpredsednik i poslanik Narodne stranke Siniša Kovačević, ovako bi trebalo da izgleda 26. maj, za kada je u u Beogradu zakazan skup jedinstva koji organizuje Srpska napredna stranka (SNS).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.