Sjenica: Vučić osvojio 79 odsto glasova

Izvor: SandzakPress.net, 03.Apr.2017, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjenica: Vučić osvojio 79 odsto glasova

Predsjednik opštinskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Sjenici Željko Langović izjavio je danas da predsednički kandidat koalicije okupljene oko te partije Aleksandar Vučić u Sjenici osvojio 13.017 glasova što je 79,1 odsto od ukupnog broja izašlih na izbore. Langović je radiju Sto plus rekao da je predsjednički kandidat Saša Janković u ovoj opštini osvojio 1.833 glasa, te da se izborni rezultat ostalih kandidata mjeri u promilima. On je dodao da je u Zlatiborskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << okrugu najubedljiviju pobedu kandidat Aleksandar Vučić ostvario u Sjenici. Na predsjedničkim izborima u Sjenici glasalo je 16.697 žitelja te opštine, odnosno 62 odsto ukupno upisanih birača. (Beta)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Vučić osvojio više glasova nego Nikolić i Tadić 2012. zajedno

Izvor: RTS, 03.Apr.2017

Na izborima 2012. imali smo dva izjednačena kandidata, a sada apsolutnu dominaciju SNS-a i atomiziranu opoziciju, kaže za RTS Marko Uljarević iz Ipsosa. . Marko Uljarević iz Ipsosa kaže za RTS da se izborni rezultati poklapaju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.