Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2023, 19:37

Šešelj: Ne bismo mogli da učestvujemo u vladi koja je proevropska

Potenciranje koalicije Srpske radikalne stranke i Srpske napredne stranke na beogradskim izborima krenulo je kao provokacija jednog medija i to je sve. Radi se o običnoj lokalnoj koaliciju i mi smo odgovorili na poziv SNS, jer postoji opasnost da se vlast u Beogradu promeni na gore. Ono što se u Beogradu nudi kao alternativa je gore od dosadašnje vlasti, izjavio je zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj za Radio-televiziju Vojvodine.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

A.Šešelj: Odgovorili smo na poziv naprednjaka, realna je opasnost da se u Beogradu vlast promeni

Izvor: Danas, 13.Nov.2023

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Šešelj izjavio je večeras da je ta stranka odgovorila na poziv Srpske napredne stranke (SNS) za saradnju na beogradskim izborima jer je to u obostranom interesu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.