Sednicu odložio nepripremljen rebalans budžeta i inauguracija predsednika

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2017, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednicu odložio nepripremljen rebalans budžeta i inauguracija predsednika

Skupština grada neće po ranije usvojenom rasporedu održati zasedanje 23. juna jer nije pripremljen rebalans budžeta, a i odbornici SNS-a su zatražili da taj dan budu slobodni kako bi na televiziji gledali inauguraciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsednik Skupštine grada Zdravko Jelušić za 021.rs kaže da sednicu nije zakazao iz ova dva razloga.

- Jednostavno neke službe nisu stigle da to završe da bi mogli na vreme da odbornicima pošaljemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << materijal da imaju sedam dana da se upoznaju sa njim. Drugo je što me je dosta odbornika skupštinske većine obavestilo da žele da u petak u 18 časova gledaju na televiziji inauguraciju predsednika, pa sam zaključio da bi se, ako se sednica oduži do tog vremena, desilo da moramo da pravimo prekid jer ne bi bilo dovoljno odbornika - objasnio je Jelušić.

On navodi i da očekuje da će se sednica održati naredne nedelje, odnosno do kraja meseca, ali da sigurno neće biti na Vidovdan 28. juna.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.