Sastanak sa Mekalisterom: Naprednjaci pozvani da prisustvuju poslednjoj nedelji predizborne kampanje u Nemačkoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2017, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak sa Mekalisterom: Naprednjaci pozvani da prisustvuju poslednjoj nedelji predizborne kampanje u Nemačkoj

Razgovaralo se i o unapređenju i jačanju saradnje između Srpske napredne stranke i nemačke Hrišćansko-demokratske unije

Potpredsednik Evropske narodne partije (EPP) i visoki funkcioner Hrišćansko-demokratske unije (CDU), Dejvid Mekalister, posetio je danas Srpsku naprednu stranku, gde je razgovarao sa članom Predsedništva SNS Nebojšom Stefanovićem, potpredsednikom Glavnog odbora SNS Milošem Vučevićem, članom Glavnog odbora SNS Nemanjom Joksimovićem i članom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kabineta Internacionalnog sekretara SNS Anjom Rović.

Na sastanku je bilo reči o učešću Srpske napredne stranke u radu Evropske narodne partije, čija je SNS pridružena članica, a Dejvid Mekalister posebno je pohvalio vidljivost i aktivnost predstavnika SNS u okviru rada u EPP.

Pored toga, razgovaralo se i o unapređenju i jačanju saradnje između Srpske napredne stranke i nemačke Hrišćansko-demokratske unije, čija je predsednica Angela Merkel, kao i saradnji sa Konrad Adenauer fondacijom, sa posebnim akcentom na razmeni iskustava između članova obe stranke na svim nivoima i saradnji stranačkih omladinskih organizacija.

Srpska napredna stranka dobila je poziv da njeni predstavnici prisustvuju poslednjoj nedelji predizborne kampanje u Nemačkoj, kao gosti Hrišćansko-demokratske unije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.