Sastali se Vučević i Dačić: Pozitivno su ocenili saradnju dve partije FOTO

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 14:33

Sastali se Vučević i Dačić: Pozitivno su ocenili saradnju dve partije FOTO

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević sastao se danas sa predsednikom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem, u sedištu SNS.

Vučević i Dačić pozitivno su ocenili saradnju dve partije u poslednjih dvanaest godina, i naglasili da su postignuti značajni rezultati u napretku Srbije u svim sferama društva.

Takođe, Vučević i Dačić iskazali su spremnost da se saradnja SNS i SPS nastavi, kako na republičkom nivou, tako i na predstojećim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << beogradskim i ostalim lokalnim izborima.

Na sastanku je posebno naglašena bezrezervna podrška predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u odbrani državnih i nacionalnih interesa. Stabilnost i mir su od ključnog značaja i predstavljaju osnov za opstanak države, zaključili su Vučević i Dačić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Ivica Dačić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević i Dačić: Spremnost za nastavak saradnje SNS i SPS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2024

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, iskazali su danas spremnost da se saradnja te dve stranke nastavi, kako na republičkom nivou, tako i na predstojećim beogradskim i ostalim lokalnim izborima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.