Šarović: Nikolić i Vučić će završiti na smetlištu istorije (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Apr.2012, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarović: Nikolić i Vučić će završiti na smetlištu istorije (VIDEO)

Nakon što su i Aleksandar Vučić, kandidat naprednjaka za gradonačelnika i Aleksandar Popović, kandidat D S S-a pozvali Dragana Đilasa kandidata DS-a i sadašnjeg gradonačelnika na TV duel, pozivu se pridružio i kandidat radikala Nemanja Šarović.

Kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović pozvao je danas kandidate Demokratske stranke i Srpske napredne stranke za tu funkciju, Dragana Ðilasa i Aleksandra Vučića, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da zajedno učestvuju u TV duelu.

Tadić: Ruske investicije dobrodošle (VIDEO)

Jadranka Šešelj: Zaustaviti ulazak Srbije u EU

Dinkić: Stranke zaposlile čak 60.000 ljudi (VIDEO)

Građani bi na taj način mogli neposredno da procene ko je najkvalitetniji kandidat za graonačelnika, ocenio je Šarović, saopšteno je iz SRS.

On smatra da se kampanja pretvorila u "takmičenje demokrata i naprednjaka ko će potrošiti više miliona evra na spotove i bilborde".

Nemanja Šarović je podsetio na prognoze Vojislava Šešelja kada je Vuku Draškoviću rekao da će završiti na smetlištu istorije. - To isto ja prognoziram Nikoliću i Vučiću, kaže Šarović.

(Tanjug, foto: Video capture Infobiro)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popović: D S S će ubrzati legalizaciju (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Apr.2012

Kandidat Demokratske stranke Srbije (DS S) za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović izjavio je danas da će dolaskom DS S-a na vlast u Beogradu biti ubrzan proces legalizacije, a da će svi predmeti koji su nezavedeni biti vraćeni opštinama...Šarović: Nikolić i Vučić će završiti na smetlištu...

Nastavak na S media...

Popović: DSS će ubrzati legalizaciju

Izvor: Studio B, 25.Apr.2012

Kandidat Demokratske stranke Srbije za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović izjavio je da će dolaskom DSS-a na vlast u Beogradu biti ubrzan proces legalizacije...Popović je rekao i da će biti propisana jednaka pravila za legalizaciju na teritoriji celog grada, i da će cene samog postupka...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.