Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2024, 22:48

Šapić uoči sutrašnje sednice: Imamo većinu, ali daćemo listi "Mi - Glas iz naroda" prostor da još jednom razmisle

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je večeras da će Srpska napredna stranka sačekati da vidi da li lista "Mi - glas iz naroda" može da zauzme zajednički stav po pitanju ulaska u beogradsku vlast, a ako ne može, kako je rekao, onda će biti raspisani novi izbori za Skupštinu grada Beograda.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šapić: Daćemo listi „Mi – Glas iz naroda“ još jednu šansu

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Feb.2024

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić, izjavio je povodom sutrašnje konstitutivne sednice gradskog parlamenta, da lista "Beograd ne sme da stane" ima većinu od 56 odbornika, čak i više, i, kako je kazao, "da ne govorimo o onima koji nisu bili spremni da se izjasne".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.