Šapić: Ne želimo da varamo ljude

Izvor: B92, 08.Feb.2022, 18:32

Šapić: "Ne želimo da varamo ljude"

Predsednik beogradske opštine Novi Beograd i kandidat SNS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić gostovao je u emisiji "Fokus", gde je govorio o izborima.

Kako je naveo, ako SNS pobedi, to znači da će on biti gradonačelnik Beograda.

"Da, to znači da ću ja biti gradonačelnik, ako ne bude tako, to znači da je sve drugo prevara. Mi ne želimo da varamo ljude. Onaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ko je prvi na listi on se nalazi i na glasačkom listiću, to je jedino ime koje se nalazi na glasačkom listiću pored imena liste. U kampanji ću ja najviše izlaziti pred građane sa stvarima za koje ćemo tražiti poverenje, i mislim da ne bi bilo fer da se nakon toga pojavi neko drugi", istakao je Šapić.

Kako je naveo, ako se odlučimo za predlog predsednika, "mi se jesmo odlučili za mene, i SNS se odlučio za mene, zato što iza sebe imam neki minuli rad".

Šapić je rekao da je već 10 godina na čelu Novog Beograda, i smatra da ima dosta stvari koje on može da uradi da unapredi život ljudi iz Beograda.

Osvrnuo se i na slogan "Da pokušamo Beograđane da učinimo partnerima", rekavši da je njihov cilj da čoveku priđu što bliže, ali ne samo tokom mandata.

"Da pokušamo da lokalnu politiku spustimo još niže. Kada neko postane državni službenik, on postane mali feudalac i ne sluša više potrebe ljudi. U te četiri godine potrebno je da slušate ljude. Mi smo to već uspeli na Novom Beogradu", kazao je.

Šapić je istakao da će širom Beograda otvoriti centre, koji će biti jednako uređeni, gde će građani moći da dođu i provere šta se dešava u njihovoj opštini, i daju svoje sugestije.

On je, gostujući u emisiji "Fokus", istakao da je puno važnih projekata urađeno u glavnom gradu u godinama za nama, a da je još dosta onih koji su započeti i moraju da se završe.

Naglasio je da će sa svima pokušati da nađe "zajednički jezik".

Opširnije u video-prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.