Šabački SNS čekićar maloletnici razbio flašu o glavu, pa dreknuo „znate vi ko sam ja?“

Izvor: Luftika.rs, 06.Feb.2022, 17:11

Šabački SNS čekićar maloletnici razbio flašu o glavu, pa dreknuo „znate vi ko sam ja?“

Devojka iz Šapca K. K na Instagram nalogu objavila je da ju brutalno napao Čedomir Srnić, javnosti poznatiji kao naprednjački batinaš koji je na svoje sugrađane krenuo čekićem.
Kako pišu Podrinske, očevidci navode da je sinoć na Starom gradu u Šapcu, Srnić je prišao s leđa devojci K. K. prvo je polivši pićem, a zatim ju je i staklenom flašom udario u glavu.
Obezbeđenje kluba je odmah reagovalo i nasilnika izvelo, a on im je sve vreme govorio „znate li vi ko sam ja?“
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Nakon toga su pozvani policijski službenici i Služba za hitnu i medicinsku pomoć.
Kako navodi povređena sedamnaestogodišnja K.K. na svojim društvenim mrežama, nasilnik je Čedomir Srnić, momak koga je cela Srbija upozala kada je na mostu u Šapcu 27. novembra čekićem krenuo na okupljene građane na protestu.
Tada je naneo telesne povrede jednom Šapčaninu. Povređena devojka ističe i da je protiv Srnića podigla dve krivične prijave zbog nasilja u prethodnom periodu, kao i da od njega trpi fizičko i psihičko nasilje godinu dana.
„Moje kretanje i moja sloboda je ukinuta. Molim sve koji vide da podele, da svemu ovome dođe kraj“, istakla je Šapčanka na svom Instagram profilu.
Nova.rs se uverila da je K. K. objavila ove tvrdnje na Instagramu, a policija u Šapcu  za sada nije ni potvrdila ni negirala ovaj događaj.
SNS batinaš iz Šapca pretukao komšiju, slomio mu nos

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za SNS batinašem iz Šapca raspisana poternica zbog brutalnog napada na maloletnicu

Izvor: Luftika.rs, 07.Feb.2022, 10:43

Prema informacijama iz Policijske uprave Šabac, do kojih su došle Podrinske, policija je nakon dešavanja na Starom gradu kada je povređena maloletna devojka izašla na lice mesta, nakon čega su kontaktirali Osnovno javno tužilaštvo.. Policija je u potrazi za prijavljenim, kako je na svojim društvenim...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.