SZS osudio pritiske SNS-a na episkopa Teodosija

Izvor: Danas, 27.Mar.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SZS osudio pritiske SNS-a na episkopa Teodosija

"Paralelno sa rastom nezadovoljstva građana režimom Aleksandra Vučića i približavanjem datuma kada režim planira da izvrši antiustavnu predaju Kosova i Metohije, Srpska napredna stranka na severa Kosova i Metohije vrši orgoman pritisak na predstavnike Saveza za Srbiju", saopštio je taj Savez. Članak SZS osudio pritiske SNS-a na episkopa Teodosija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Savez za Srbiju: Pritisci na episkopa Teodosija i učesnike protesta Jedan od pet miliona

Izvor: Beta, 27.Mar.2019

Savez za Srbiju (SzS) saopštio je danas da Srpska napredna stranka i Srpska lista izlažu pretnjama nasiljem i otpuštanjem s posla ljude na severu Kosova koji su na protestu "Jedan od pet miliona" izrazili nezadovoljstvo politikom Aleksandra Vučića.Kako je SzS naveo u saopštenju, Srpska lista pod...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.