SZS: Neuspešan pokušaj Vučevića

Izvor: RTS, 21.Nov.2018, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SZS: Neuspešan pokušaj Vučevića

Savez za Srbiju uputio je otvoreno pismo gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću u kojem navodi da je bio neuspešan njegov pokušaj da spreči održavanje javne tribine, koja se spontano pretvorila u protestni skup protiv onih koji već sedmu godinu "gospodare" gradom.
Znamo da ste vi naredili aktivistima Srpske napredne stranke, koji su prisvojili ključeve svih mesnih zajednica u gradu, da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zaključaju salu na Limanu i pošto-poto spreče građane da se okupe u javnim prostorijama koje i služe za okupljanja građana, navodi se u pismu.
Građani su čuli i videli predstavnike SZS, ali su, što je još važnije, čuli istinu i videli koliko se plašite te istine, ističu u Savezu.
Koristimo priliku da vas obavestimo i o tome da će SZS u narednom periodu skupove organizovati u svim mesnim zajednicama na području Novog Sada.
Na tim skupovima ćemo govoriti istinu i samo istinu, a vi ćete još 44 puta morati da smišljate lažne izgovore, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.